Kıymet Aslan, yardımlarınızı bekliyor!

Kıymet Aslan, yardımlarınızı bekliyor!
*Karacabey Yardımsevenler Derneği’nin başlattığı “Yardım Kampanyası”na Taşlık İlköğretim Okulu bin TL. ile katıldı.
*Kaymakam Dursun Balaban, Kıymet Aslan’ın borçlarının ödenmesi için başlatılan kampanyaya yardımseverlerden destek beklediklerini duyurdu.
Karacabey Yardımsevenler Derneği, ‘Meme ve Beyin Tümörü’ hastası Kıymet Aslan için “Yardım Kampanyası” başlattı.
Gazi Mahallesi, 150. Sokak Arzum Apartmanı’nda oturan 3 çocuk annesi Kıymet Aslan’ın tedavi masraflarını karşılayamaması üzerine harekete geçen Karacabey Yardımsevenler Derneği, Ziraat Bankası’nda hesap açarak örnek bir çalışma içine girdi.
Meme ve Beyin Tümörü hastası olan Kıymet Aslan’ın hiç bir geliri olmaması nedeniyle, tedavisinin sürekliliğini sağlayamadığını ve çocuklarını okutmakta güçlük çektiğini belirten Dernek Başkanı E. Fatoş Bursalı, duyarlı vatandaşların yardımlarını beklediklerini dile getirdi.
Kıymet Aslan’a yardım elini uzatmak isteyenlerin; 52507935-5001 hesap numarasından destek olabilecekleri belirtilirken, tüm halkın konuya duyarlılık göstermesi istendi.
Kaymakam umutlu
Kaymakam Dursun Balaban, Kıymet Aslan’ın borçlarının ödenmesi için başlatılan kampanyaya yardımseverlerden destek beklediklerini duyurdu.
10 bin TL. hastane borcu olan Kıymet Aslan’ın senetlerini ödeyebilmesi için başlatılan “Yardım Kampanyası”na ilk yardım, çocuklarının okuduğu Taşlık İlköğretim Okulun’dan geldi. Taşlık’lı öğretmenler ve öğrencilerin bin TL. ile katıldıkları kampanyaya halkın büyük destek vermesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.