Her şey yaşanılabilir çevre için

Her şey yaşanılabilir çevre için
Karacabey AK Parti Kadın Kolları, önceki gün Gemlik Engürücük Köyü’ndeki fidan dikimi etkinliğine katıldı.
Genel Merkez tarafından “5-11 Haziran Dünya Çevre Koruma Haf-tası”nedeniyle 81 ilde düzenlenen etkin-likler kapsamında, “Bir milyon kadın, bir mil-yon fidan” kampanyasına destek için Kara-cabey’den 70 AK Partili kadın organizasyona katıldı.
Karacabey AK Parti Kadın Kolları, önceki gün Gemlik Engürücük Köyü’ndeki fidan dikimi etkinliğine katıldı.
Genel Merkez tarafından “5-11 Haziran Dünya Çevre Koruma Haftası”nedeniyle 81 ilde düzenlenen etkinlikler kapsamında, “Bir milyon kadın, bir milyon fidan” kampanyasına destek için Karacabey’den 70 AK Partili kadın organizasyona katıldı.
AK Parti Karacabey Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nurgül Özattila ile Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal’ın da katıldığı etkinlikte Karacabey Belediyesi adına çevre standı açıldı.
Gemlik Kadın Kolları önderliğindeki programda AK Parti Bursa Milletvekilleri; Sedat Kızılcıklı, Ali Kul, Mehmet Ocakden ve Canan Candemir Çelik’in yanı sıra, İl Başkanı Nagip Vardar, Kadın Kolları İl Başkanı Tülin Kara ile çok sayıda partili hazır bulundu.
Etkinlikte konuşan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Tülin Kara, “Kampanyamızın tüm Türkiye’de bir piknik ve panayır havasında geçmesini arzuluyoruz. Hedefimiz yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte temiz bir çevre için bilinçli bir toplum oluşturmaktır.” dedi.
Kara, doğal çevrenin kirlenmesinin tüm ülkelerin ortak sorunu olduğuna dikkat çekerek, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmanın tüm insanlığın görevi olduğuna işaret etti.
Kara’nın ardından günün anlam ve önemine değinen Bursa Milletvekilleri, daha sonra fidan dikerek partililere eşlik etti. Etkinlik Osmangazi Halk Oyunları gösterileriyle son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.