Halkımızın teveccühü sandığa yansıyacak

Halkımızın teveccühü sandığa yansıyacak
Karacabey Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Kemalettin Gider, sadece İl Genel Meclisi’nden aday gösterdiklerini yineleyerek, bazı illerdeki hassas koşullardan dolayı Belediye seçimlerine girmediklerini söyledi.
Gider “Biz Türkiye çapında bir karar aldık. Bazı illerde, hassas koşullardan dolayı belediye seçimlerine katılmıyoruz. Türkiye’nin her yerinde İl Genel Meclisinde seçime giriyoruz. İl Genel Meclisi üyesi seçimlerine parti olarak ciddi bakıyoruz. Hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Seçim gezilerinde vatandaşımız bize çok büyük ilgi gösteriyorlar. Bu ilginin sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Ciddi adaylarla bu göreve talip olduk. 29 Mart seçimlerinde patlamayı BBP yapacaktır. Bizim arkamızda halk var. Darbeye, cuntaya her zaman karşı durduk Nerede mazlum varsa orada olduk. BBP’nin bu ilkeli siyaseti herkes tarafından bilinmektedir” dedi.
Türkiye’nin önemli sorunları olduğunu ifade eden Gider, sözlerini şöyle sürdürdü; “Türk ekonomisi çökmüş durumdadır. ABD’den başlayan kapitalizmin çöküşü ülkemizi de etkiliyor. Ancak hala Sayın Başbakanımız ‘Kriz Türkiye’yi teğet geçti’ diyor. Ülkemiz bir an önce kutuplaşmadan kurtarılması gerekiyor. Son bir yılda yaklaşık 1 milyon insan işsiz kaldı. 115 bin esnaf kepenk kapattı. İç ve dış borç 470 milyar dolar. Dış ticaret açığı 60 milyar dolar. İşsiz sayısı on milyona ulaştı. Gelir dağılımı adaletsizliği sürüyor. Bu kadar sıkıntı varken, yalnızca bir avuç mutlu azınlık rahat yaşıyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.