Murat Önal, seçim öncesi şov yapıyor!

Murat Önal, seçim öncesi şov yapıyor!
Karacabey Ömer Matlı İlköğretim Okulu duvarlarının yıkılması ile yaşanan tartışmalar sürerken, Okul Aile Birliği Yöneticileri, Emirsultan Mahallesi Muhtarı Murat Önal’a büyük tepki gösterdi.
Önal’ı seçim öncesi şov yapmakla suçlayan Ömer Matlı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Meral Yüncü, Başkan Yardımcısı Hasibe Ören ile Yönetici Özlem Tokatlı, amaçlarının okula hizmet getirmek olduğunu söyledi.
Okul duvarlarını yıktırmalarının nedenini öğrencilerin giriş ve çıkışlarda yaşanan sorunları engellemek olduğuna dikkat çeken Okul Aile Birliği yöneticileri, “Amacımız öğrencilerimizin okula girip çıktıkları kapının alanını yarım metre genişletmekti. Giriş kapısının olduğu bölgenin dar olması ve birçok öğrencinin ka-pıya yüklenmeleri nedeniyle meydana gelen kazaları önlemek istedik.
Konunun hassasiyetini başta Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Belediye Başkanımız Ergün Koç’a bildirdik. Ancak, yazışmalar ve imar planındaki değişikliklerin uzun süreceği düşünüldüğünden Belediye Başkanımızın da görüşü alınarak duvarı yıktık. Olayın kanunsuzluk yada usulsüzlükle ilgisi olmadığı gibi Okul Müdürümüz Erol Parik’in de bir suçu yoktur” dedi.
Emirsultan Mahallesi’ndeki Ömer Matlı İlköğretim Okulu bahçe duvarlarının hiçbir gerekçe gösterilmeden yıkılıp yaya kaldırımlarının işgal edilmek istenmesine tepki gösteren Muhtar Murat Önal’ı seçim öncesinde şov yapmakla eleştiren Okul Aile Birliği Yöneticileri, “Haber üzerine duvarları yeniden aynı şekilde inşaa ettik. Ancak, Muhtar Murat Önal’ın bu davranışını şiddetle kınıyoruz. İyi niyetle yapılmak istenen hizmete engel olmuştur. Bu olayda Belediye Başkanımız da bize destek vermiştir. Ancak Sayın Önal, çocuklarımız açısından önemli bir hizmete engel olmuştur. Konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.