Çavdarlı’dan iddialı açıklamalar

Çavdarlı’dan iddialı açıklamalar
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Gazi Mahallesi’ndeki kahvehane ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Saadet Partisi İl Başkanı Hilmi Tanış ile belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yapılan ziyaretlerde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı iddialı açıklamalarda bulundu.
Kahvehane bahçesinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Karacabey’in her noktasına hizmetin eşit verileceğinin sözünü verdi.
Çavdarlı, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman halka hesap verecek bir anlayışla yola çıktık. Kadromuzla iddialıyız. Ekibimde şaibeli ya da geçmişinde leke olan bir kişi dahi varsa bize oy vermeyin” dedi.
Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Hamza Gürses ise, “Katrilyonların altına imzasını attıklarını söyleyenler, asgari ücretle destanlar yazan ekibimizdeki arkadaşlarımız gibi ekonomi bilmezler. Verin onlara asgari ücreti bakalım ay sonunu getirebilecek mi? Onlar sadece israf hanesine yazılacak icraatlara imza atarlar” diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Hilmi Tanış da 1989 yılında başlayan Milli Görüş belediyeciliğine değindi. Tanış, iktidarda olmamalarına karşın borç batağından devraldıkları belediyelerde hizmet çıtasını zirveye taşıdıklarını söyledi.
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, pazar günkü yerel seçimlerde Karacabeylilerin dürüstlüğe oy vererek, özgür iradelere yardım adı altında gem vurmak isteyenlere en güzel cevabın verileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.