Gençlere öncelik vereceğiz!

Gençlere öncelik vereceğiz!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, her türlü krizden gençlerin en az şekilde etkilenmeleri amacıyla çeşitli branşlarda mesleki eğitim kursları açacaklarını ve faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarından önce ilçenin her köşesinde iş arayan gençlere yer vermelerini isteyeceklerini açıkladı.
Kahvehane gezileri sırasında her yaştan vatandaşla bir araya gelen Şaban Yalazı, temiz, tutarlı, şeffaf ve sürekli halkının mutluluğunu düşünen bir belediyecilik döneminin başlayacağını bildirdi.
Karacabeylilerin günü geçiştiren belediyecilik hizmetlerinden usandığının altını çizen Yalazı, “Biz parti rozetimizi çıkararak, gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm değerleriyle markalaşması gereken Karacabey’in güzel yarınları için mücadele edeceğiz.” dedi.
Faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının çevre il ve ilçelerden eleman temin etmesinin gençler arasında hoşnutsuzluk yarattığını kaydeden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, bunun nedenlerini araştırdıklarını, Karacabey’de yaşayan ve işsizlik çilesi çeken gençler için mesleki kurslar açarak, fabrikaların istediği nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi.
Yalazı, işsizlikle mücadele ve fabrika taleplerine ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü: “Buradaki gençlerimizin güvenli geleceği ve aileleriyle mutlu bir hayat sürmeleri için işsizlik canavarıyla sonuna kadar savaşacağız. Hangi fabrika, hangi branşta ara eleman istiyorsa, gerekirse kendi yetkililerinin yönetiminde mesleki kurslar düzenlemeye hazırız. Bunlar ister salça, meyve suyu, peynir ve isterse otomotiv yan sanayi ve diğer makine kullanımlarında olsun, her dalda mesleki kurslar açarak, sanayi kuruluşlarımızı bu konuda destekleyeceğiz. Yeter ki, Karacabey’in gençleri iş ve aş sahibi olsun.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.