Finalin adı Hamidiye-Yenikaraağaç

Köyler Ligi’nde yarı final heyecanı sona erdi:

M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda Pazar günü oynanan yarı final maçlarında Hamidiye Ortasarıbey’i 1-0, Yenikaraağaç da Subaşı’nı 4-0 yenerek finale adını yazdırdı.

Yarı finalin ilk ayağında Hamidiye ile Ortasarıbey futbolseverlere müthiş bir karşılaşma izletti. Her iki takımın da zaman zaman birbirlerine üstünlük kurduğu ve birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı mücadelede kazanan Hamidiye oldu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Köyler Ligi’nde ikinci kez finale kalan Hamidiye’nin coşkusu görülmeye değerdi.

Yarı finalin ikinci maçında Yenikaraağaç, 4-0’lık skorla Subaşı’nı farklı yenerek ilk kez finale çıktı. Mücadele boyunca çok üstün bir oyun ortaya koyduğu gözlenen ve karşılaşmayı rahat kazanan Yenikaraağaç, futboluyla da taraflı tarafsız izleyenleri mest etti.

Karşılaşmalarda görev yapan hakemler; Erdinç Derya, Levent Güven, Şaban Çolak, Özgür Durgun, Dursun Yalci, Recep Değirmenci ile Murat Uçar, verdikleri kararlarda genelde iyi bir görüntü çizmeye çalıştı.

Nefesleri kesen iki maçı da izleyen Kaymakam Dursun Balaban, Köyler Ligi’nin amacı doğrultusunda devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Balaban, tüm takımları özverili mücadelelerinden dolayı kutlarken, “İyi olan kazansın” dedi.

25 Aralık 2011’de oynanacak final karşılaşması öncesinde Ortasarıbey ile Subaşı, turnuvanın üçüncüsü olmak için kozlarını paylaşacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.