Fevzipaşa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde kan değişimi

Fevzipaşa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde kan değişimi
Karacabey Fevzipaşa Köyü Tarımsal Kalkınma ve Hayvancılık Kooperatifi’nin 2. Olağan Kongresi’nde Mustafa İmren başkanlığa seçildi.
2006 yılında kurulan ve Erdem Erol başkanlığında başarılı projelere imza atan Fevzipaşa Köyü Tarımsal Kalkınma ve Hayvancılık Kooperatifi’nin 2. Olağan Kongresi önceki gün hizmet binasında gerçekleşti. Mevcut Başkan Erol Erdem ile Yönetim Kurulu’nda Muhasip Üye olarak görev yapan Mustafa İmren’in başkanlık için yarıştığı seçimlere üyelerin ilgisi yoğun oldu. Kooperatifin 67 üyesinden 63’ünün oy kullandığı seçimlerde 33 oy alan Mustafa İmren Fevzipaşa Köyü Tarımsal Kalkınma ve Hayvancılık Kooperatifi’nin yeni başkanı olurken, eski başkan Erol Erdem 30 oy alabildi. Bursa İl Tarım Müdürlüğü Destekleşe Şubesi Kooperatif Hizmetleri’nden Ülkü Özdemir ile İlçe Tarım Müdürü Erdoğan Ceylanı’nda Fevzipaşa’daki seçimi yakından takip etti.
Seçimlerin ardından Fevzipaşa Köyü Tarımsal Kalkınma ve Hayvancılık Kooperatifi’nin yeni Başkanı Mustafa İmren, üyelere ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ederken, hizmet çıtasını yükselteceklerini belirtti. İmren, Kooperatifi daha iyi noktalara getirmek için göreve talip olduklarını ifade ederek, yönetim kurulu üyeleriyle en iyi şekilde hizmet üreteceklerini vurguladı. İmren, atılımların Bursa İl Tarım Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürü Erdoğan Ceyla’nın destekleri ile davam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.