En güzel bahçe KAL’ın

Karacabey Kaymakamlığı tarafından yapılan yarışma ile en güzel ve bakımlı okul bahçeleri seçildi.
Türkiye genelinde düzenlenen “En Güzel Bahçe” yarışmasında Karacabey’de ilk üçe giren okullar ödüllendirildi. İlköğretim okullarının yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, Anadolu Lisesi en güzel ve bakımlı bahçeye sahip olan okul seçilirken, Subaşı İlköğretim Okulu ikinci, Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu ise üçüncü sırada yer aldı.
Okul bahçesinin genel görünümü, bahçedeki ağaçların sayısı ve büyüklüğü, çiçeklendirilip çiçeklendirilmediği, tertip ve düzeni, öğrencilerin dinlenmesi için bahçede bank, kameriye konulup konulmadığı gibi kriterlere dayanılarak yapılan puanlama sonunda Karacabey’in en güzel okul bahçesi seçildi. Öğrencilere daha iyi koşullarda hizmet verilmesi için okulları teşvik etmeye yönelik yapıldığı kaydedilen yarışmanın ilerleyen yıllarda da tekrarlanacağı ifade edildi.
En güzel bahçeye sahip olan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende Kaymakam Balaban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan dereceye giren okulları plaket ve sertifikayla ödüllendirdi.
Kaymakam Dursun Balaban, Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya’ya 1’incilik ödülünü verdi. Subaşı İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Derinsu 2’incilik ödülünü Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil’den, Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz 3’lük Ödülünü Emniyet Müdürü Varkın Suyuak’tan aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.