DP’nin Belediye Başkan adayı: Şaban Yalazı

DP’nin Belediye Başkan adayı: Şaban Yalazı
Karacabey Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Çırpan, Şaban Yalazı’nın Belediye Başkanı adayı gösterilmesi üzerine dün bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Jet hızıyla toplanan yönetim kurulu Çırpan’dan boşalan ilçe başkanlığı görevine, DP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Köfteci’yi getirdi.
Çırpan, Şaban Yalazı’nın Karacabey DP Belediye Başkanlığı adaylığının kesinleşmesinin ardından kendisine destek vermediği için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirtti.
Çırpan, “Şaban Yalazı’ya destek vermediğim için istifa etmem gerekiyordu. Etik olarak istifamın doğru bir davranış olacağını düşündüm. Ancak, DP üyeliğim sürüyor. Şaban Yalazı’nın aday gösterilmesine saygı duyuyorum.
Kendisine bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.
DP İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Ali Köfteci, bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle Mustafa Çırpan’a teşekkür borçlu olduklarını belirterek, yerel seçimlerde halkın önüne çok iddialı bir isimle çıkacaklarını söyledi.
Karacabey’in ender yetiştirdiği isimlerden biri olduğuna dikkat çektiği Şaban Yalazı’nın Almanya Konsolosluğu’nda uzun yıllar başarıyla hizmet verdiğini belirten Köfteci, “Yeni bir sayfa açtık. Şaibeli isimlere dikkat ederek halkın isteği doğrultusunda Şaban Yalazı üzerinde karar verdik. Karacabey sevdalısı Şaban Yalazı ile yerel seçimler için hazırlıklara başladık” dedi.
DP yöneticileri Şaban Yalazı’nın Belediye Başkanlığı adaylığını bugün saat 14.00’de açıklayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.