Halk Eğitim Merkezi şaha kalktı

Halk Eğitim Merkezi şaha kalktı
Karacabey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yeni dönemde başlattığı birbirinden çeşit kurslarla dikkat çekti.
Birçok alanda açılan kurslara halkın ve öğrencilerin ilgi göstermesi takdir toplarken, Halk Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçları karşılayacak yeni bir binaya gereksinimi olduğu gözler önüne serildi.
Şu ana kadar 30 farklı kursta hizmet veren Halk Eğitim Merkezi, 7 farklı kursu da faaliyete geçireceğini duyurdu. Halk Eğitim Merkezi’nin yanı sıra, İl Özel İdare’ye ait olan Kurs Merkezi’nde haf-tanın her günü verilen kurslar, sabah ak-şam demeden tüm hızıyla sürüyor.
Yeni dönemde Halk Eğitim Merkezi; Okuma Yazma, İngilizce, Çocuk İngilizce, Bilgisayar, Makine Nakış, Mefruşat, Keman, Bağlama, Gitar, Tiyatro, Halk Oyunları, Tasavvuf Musikisi, Stilistlik, Hediyelik Eşya, Takı Tasarım, Minyatür, Ebru, Ney, İğne Oyası, Tel Kırma, Giyim, Hazır Giyim, Ahşap Boyama, Maraş İşi, Dikey Geçiş Sınavına Hazırlık, Seviye Belirleme Sınavına Hazırlık, Açık İlköğretim Destek Kursları ve Arapça gibi çok çeşit kursu faaliyete geçirdi.
Bunların dışında açılması kesinleşen; Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Açık Lise Destek Kursları, Örgü Kursu, Arıcılık, Meyvecilik ve Meyve Budamacılığı ile Sığır Besiciliği kursları yakın zamanda hizmete girecek.
Halk Eğitim Merkezi ayrıca, İlkyardım, Sağlıklı Ev Aletleri Kullanımı ve Hızlı Okuma kurslarını da talepler doğrultusunda açmayı planladığını bildirdi.
HEM Müdürü İbrahim Çalı, şu ana kadar kurslara gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, herkese teşekkür etti. Talepler doğrultusunda her alanda kurs açmayı düşündüklerini dile getiren Çalı, “Yeni döneme hızlı girdik. Bir çok alanda kurslarımızı hizmete sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Halkımız bizlere destek verdiği sürece çalış-malarımızı arttıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.