Dil kursu öğrencilerin hizmetinde

Dil kursu öğrencilerin hizmetinde
Karacabey Uğur Dershanesi, bir ilke daha imza atarak ilçede fark edilen dil okulunu profesyonel bir yaklaşımla gidermeye karar verdi.
Her geçen yıl başarı grafiğini arttıran Uğur Dershanesi, açtığı dil kursuyla da hizmet çıtasını yükseltti. Amerikan Kültür Derneği Dil Okullarıyla yapılan anlaşma sonucunda bu yaz döneminde başlayarak devam edecek olan bir dil okulu, profesyonel eğitimciler, yurt dışı lisanslı yayınlar, uluslar arası sınavlara hazırlık müfredatına uygun bir sistem ile desteklenecek.
Dünyada en geçerli ve kullanılan İngilizce olan Amerikan İngilizcesi’ni öğretecek Uğur Dershanesi, ‘Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumlu eğitimle, öğrencilerin ‘Avrupa Dil Pasaportu’ edinecekleri hizmeti verecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karacabey Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Yıldız, önemli bir hizmeti daha gerçekleştirdiklerini belirtti. Dil okulunun önemine değinen Yıldız, “Hızla değişen dünyamızda, gerek sosyo-kültürel gerek teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek için, evrensel platformda geçerli sayılabilecek dillere de hâkim olmamız gerekmektedir. İlkokul çağımızdan iş hayatımıza kadar uzun bir süreçte ihtiyaç duyacağımız bu birikim için, profesyonel bir bakışa ihtiyaç duyulmaktadır. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, Türkiye genelinde 68 temsilciliği bulunan ileri düzeyde İngilizce yeterliliğinin her aşamasında eğitim veren Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumlu bir sistemle hazırlanmış bir müfredatta eğitim veren bir kurumdur. Seçmiş olduğunuz dil kursunuz sonunda alacağınız sertifika birçok üniversite kurum ve oluşum tarafından tanınmakta ve İngilizce yeterliliği anlamında bir kriter oluşturmaktadır” dedi.
Yıldız, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları (American Cultural Association Language Schools) Karacabey temsilciliği olarak, gereksinimlere göre düzenlenebilen ücretsiz sosyal aktivitelerle desteklenmiş çeşitli sayıda ve içerikte kurslar ilgili şunları söyledi; “Yaz boyunca devam edecek ve beginner seviyesinde eğitim verilecek olan “yaz dil okulu”, Akademik dönem boyunca devam edecek ve istenilen ‘kur’ların takip edilebileceği “akademik dönem kursları”, Üniversitelerin hazırlık sınıfları için yeterli İngilizce seviyesine ulaşabilmek için açılacak ve yaz boyunca devam edecek “üniversite hazırlık sınıfı kursları”, Farklı amaçlarla kullanılan ve İngilizce yeterlilik seviyesini farklı açılardan ölçen ulusal ve uluslar arası sınavlara (TOEFL, TOEIC, IELTS, SAT, KPDS, ÜDS, BULATS, TUS) hazırlık kursları olan ve akademik dönemde yapılacak olan “sınavlara hazırlık kursları” İş hayatına atıldıktan sonra özellikle farkına vardığımız yabancı dil eksikliğimizi, mensup olduğunuz meslek grubunun gerektirdiği şekilde eğitim alacağınız “mesleki ingilizce kursları” (finans and banking english, marketing english, english for human resources, academic writing skills…)”
Uğur Dershanesi’nin bu denli profesyonel bir dil kursunun, kültürel getirilerinin yanında Karacabey’e kazandıracağı entellektüel bakışta, dünyaya hızlı değişim içinde, bir adım daha önde, farklı bir pencereden bakılmasını sağlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.