Deneyimleriniz ışığımızdır!

Deneyimleriniz ışığımızdır!
Karacabey’de 1984-1988 yıllarında Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Fuat Mert ile 1989-1994 yılları arasında Başkanlık yapan Ali Hayri Dörter, dün Belediye Başkanı Ergün Koç’la bir araya geldi.
Başkan Koç’un daveti üzerine gerçekleşen ziyarette AK Parti Belediye Meclis Seçkin Eken de yer aldı.
Yeniden Belediye Başkanı seçilerek Karacabey’in çehresini değiştireceğini iddia ettiği proje ve hizmetlerde, eski Başkanlar Fuat Mert ile Ali Hayri Dörter’in tecrübelerinden yararlanmak istediğini vurgulayan Başkan Koç, yayınladığı resmi yazıyı takdim etti.
Gözyaşlarına hakim olamayan Başkan Koç, eski başkanlara verdiği yazıda, “Belediye Başkanlığı döneminizde yapmış olduğunuz hizmetler her türlü takdirin üzerinde olduğu halkımız tarafından yakînen bilinmektedir. Belediye hizmetlerimizin daha etkin ve verimli bir şekilde yapabilmesini teminen Belediye Başkanlığımın şahsında ilçemizde yapılacak olan tüm hizmetlerde bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak amacıyla danışmanlık katkılarınızı saygılarımla arz ederim” dedi.
Karacabey’i ilgilendiren her konuda danışmanlık hizmeti vermekten onur duyacaklarını belirten eski Başkanlar; Fuat Mert ile Ali Hayri Dörter, Başkan Koç’a teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.