Cumhuriyet Çanakkale’de

Cumhuriyet Çanakkale’de
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Öğretim Okulu Gezi, Turizm ve Tanıtma Kulübü tarafından düzenlenen “Çanakkale Gezisi” ilgi gördü.
Gezi, Turizm ve Tanıtma Kulübü Danışman Öğretmenleri; Tülay Ekşioğlu, Nazlı Çetin, Saadet Efe ile Özge Kalelioğlu önderliğinde düzenlenen geziye Müdür Yardımcısı Şeref Demir, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özer Şahay, Sınıf Öğretmeni Yasemin Sıfat, Anasınıfı Öğretmeni Zeynep Bozan, İngilizce Öğretmeni Nurşen Turan’ın yanı sıra 130 öğrenci katıldı.
Tarihe ve atalara saygıyı amaçlayan Çanakkale gezisi görkemli geçti. Geziye katılımın yoğun olması sevindirdi. İlk önce tarihi yarımada Gelibolu Bigalı Köyü’nde Atatürk Evi ziyareti ile başlayan gezide daha sonra müze ve şehitliklere gidildi. Gezinin son bölümünde ise Çanakkale merkezine geçilerek Deniz Müzesi, Kent Müzesi ve sahilde bulunan Truva Atının ziyaret edildi.
Ankara Gezisinin ardından, Çanakkale ziyaretinin öğrencilerde büyük bir heyecan yarattığını belirten öğretmenler, tarih bilincinin oluşmasına önemli katkı sağladığını belirttiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.