Çocuğun gelişimini tartıştılar

Çocuğun gelişimini tartıştılar
*”Çocuğun Gelişiminde Aile mi, Yoksa Çevre mi Daha Önemlidir?” konulu münazarada, Atatürk İ.Ö.O., Cumhuriyet İ.Ö.O.’nu geride bırakarak birinci oldu.
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Şiddetin Önlenmesi Eylem Planı’ kapsamında düzenlediği ‘Okullar Arası Münazara Yarışması’nda Cumhuriyet ile Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri alkışı hak etti.
“Çocuğun Gelişiminde Aile mi, Yoksa Çevre mi Daha Önemlidir?” konulu yarışmada öğrencilerin gösterdiği performans takdir topladı.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki yarışmaya Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sezai Şafak başkanlığındaki değerlendirme kurulunda ise, Çilem Ender Akbaba, Metin Mert, Mehmet Güler ve İbrahim Akbaş yer aldı.
“Çocuğun Gelişiminde Aile Önemli” diyen Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri: Büşra Şimşek, Fatmanur Çalışır, Serhan Aksoy ve Zehra Güçlü ile “ Çocuğun Gelişiminde Çevre Önemlidir” diyen Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri: Selin Koyuncuoğlu, Merve Şentuna, İzel Karaoğlu ve Batuhan Elifoğlu ellerinden geleni ortaya koydu.
Öğrencilerin performanslarını konuya giriş ve hakimiyet, konuşma kurallarına uygunluk, inandırıcılık, soru yöneltme, soru yanıtlama, zaman kullanma, vücut dilini etkin kullanma, konuşma süresince sergilenen tutum, konuyu toparlamak ve konuya hazırlık çizgisinde oy veren jüri üyeleri değerlendirme yaparken bir hayli terledi.
İki okul öğrencilerinin arkadaşlarını yalnız bırakmadığı münazarada, 2 bin 240 puan toplayan Atatürk İlköğretim Okulu gülen taraf oldu. Cumhuriyet İlköğretim Okulu ise, değerlendirme kurulundan 2 bin 138 puan aldı.
Müzarada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Atatürk İlköğretim Okulu’ndan Büşra Şimşek, öğrenci bazında topladığı 460 puanla birinci oldu.
Yarışma sonrası Atatürk İlköğretim Okulu, Müdür Erdal Akdağ önderliğinde birinciliği yemek ziyafetiyle taçlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.