CHP gövde gösterisi yaptı

Öymen:AKP içerde gerici, dışarıda verici, seçimde gidicidir
CHP gövde gösterisi yaptı
* Karacabey Cumhuriyet Alanı’ndaki seçim bürosunun açılışını coşkulu bir katılımla gerçekleştiren CHP Bursa Milletvekili adayı Onur Öymen, “ Bu hükümet içerde gerici, dışarıda verici, seçimde de gidicidir” dedi.
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Alanı’ndaki seçim bürosunu dün açtı. Coşkulu katılımın gözlendiği açılışa milletvekili adayları Onur Öymen, Mehmet Küçükaşık, Kemal Demirel ve Abdullah Özer katıldı.
CHP Bursa Milletvekili adayları Öymen, Küçükaşık, Demirel ve Özer, Belediye Başkanı Ergün Koç, Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı ve Sütaş’ı ziyaret etti.
CHP’nin gövde gösterisi yaptığı seçim bürosunun açılışında konuşan Bursa milletvekili adayı Onur Öymen, “Ülkenin şu andaki en önemli sorunlarından biri can ve mal güvenliğidir. Bu ülke insanı, en büyük sıkıntıyı canıyla ödedi. Öncelikle can güvenliğimiz yok, vatandaşın ve askerin can güvenliğini sağlayarak akan kanı durduracağız. Terörün kaynağını kurutacağız. Halkımızla birlikte, Atatürk İlke ve Devrimlerine, Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Dış ilişkilerimizde Türkiye’nin haklarını, çıkarlarını ve onurunu koruyacağız. İşsizliği 5 yılda yarı yarıya indireceğiz. İstihdam yaratıcı bir büyüme politikası getireceğiz. Vurgunların ve yolsuzlukların hesabını soracağız. Devletin sırtından zenginleşme sona erecek. Çiftçimize verilen tarımsal destekleri iki katına çıkaracağız. Çiftçimizin kullandığı gübre, ilaç ve sulama için tükettiği elektrikte KDV’yi indireceğiz. Mazotta ÖTV’yi kaldıracağız. AKP iktidarından memnun olan varsa aranızda elini kaldırsın. AKP gidicidir. Bunu daha önce söyledik ve tavsiye ediyoruz. Hiç kimse batan gemiye bilet almasın. Türk halkının AKP’ye bir daha oy vermesi akla aykırıdır. Bu iktidar, içerde gerici, dışarıda verici, seçimde de gidicidir. Herkes baba ocağı CHP’de toplanacak” dedi.



 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.