Dinsever, AKP barajı geçemeyecek!

Dinsever, AKP barajı geçemeyecek!

Karacabey Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Mustafa Dinsever yaptığı yazılı basın açıklamasında AKP’nin 22 Temmuz seçimlerinde barajı geçemeyeceğini iddia etti.
Dinsever, “Çiftçinin kullandığı mazota, gübreye ve zirai ilaçlara %100 zam yaparak zirai üretimini baltalayacaksın, sonrada çiftçi bize oy verecek diyeceksin. Çiftçinin elini bir defa ezersin, ikinciye asla ezdirmez.

Çünkü oy verirken çiftçi elinin çürüdüğünü görecek. Çiftçi borç ve krediyle mazot alacak, sattığı mal borcunu karşılamayacak ve işçi parasını ödeyemeyerek tarlasından tapasından olacak. Ondan sonra da birinci partiyiz diye ortalarda fink atacaksın. Size o zaman kimler güler tahmin edin. Çiftçinin mahsulü para etmeyecek, üç senedir 450 YTL ye buğday satacak, borcunu ödemek için traktörünü veya tarlasını satacak. Yüzde 45’i çiftçi olan ülkemizde ve AKP olarak birinci partiyim diyeceksin. Hayal görmeyin, battığınızın farkında değilsiniz. IMF programlarıyla çiftçi tarlasını ekemez hale getirildi.Çiftçiyi bezdireceksin, köyünü terk ettireceksin sonra da çiftçinin halinden anlayan çiftçi milletvekili adayımız var diyeceksiniz. Çiftçiyi öldürdüğünüzün farkına biraz geç kalmadınız mı?” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.