Çanakkale gezisi duygulandırdı

Çanakkale gezisi duygulandırdı
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu, 2008 SBS’de dereceye giren ve “18 Mart Şehitleri Anma” programında görev alan öğrencilerine unutulmaz bir gezi düzenledi.
Okul Aile Birliği yönetimi tarafından başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen organizasyonda, Çanakkale Gelibolu’da bulunan Şehitlik Milli Parkını ziyaret eden Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, duygulu anlar yaşadı.
Geziye Okul Müdürü Erdal Akdağ, Müdür Yardımcıları C.Nurettin Tekkanat ile Bülent Kaya, Öğretmenler; Yunus Yanık, Ahmet Çopur, Neziha Kaya, Merve Ören, Tuğba Avan, Hanife Erbir’in yanı sıra 66 öğrenci ile 15 kadar veli katıldı.
Rehber eşliğinde yapılan Çanakkale ziyaretinde öğrencilere, vatan topraklarının ve bağımsızlığımızın kolay kazanılmadığı, aziz şehitlerin minnetle anılması gerektiği dikkat çekildi.
Çanakkale Savaşlarının ordumuzu zafere taşıyan Mustafa Kemal gerçeğinin ortaya çıkardığı anlamlı gezide, her bir Türk vatandaşının Çanakkale’yi gezmesi ve buradaki manevi havayı yaşaması gerektiği vurgulandı.
Okul Aile Birliği Başkanı Gürgün Palaz, ‘Şehitler Günü’ nedeniyle düzenledikleri Çanakkale gezisinde, öğrencilerin milli duygularını sağlamlaştırmayı amaçladıklarına dikkat çekti.
Çanakkale’de ülke topraklarının kazanılması adına verilen fedakarlığın en güzel örneğinin sergilediğini vurgulayan Palaz, her bir Türk vatandaşının bu manevi havayı yaşaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.