Büyük projelerle geliyoruz

Büyük projelerle geliyoruz
Karacabey’de 10 yıl Belediye Başkanlığı yapan ve 29 Mart seçimlerinde yeniden Anavatan Partisi’nden Belediye Başka Adayı Olan Erol Onur, önümüzdeki 5 yılda büyük projelerle hizmete hazır olduklarını söyledi.
Karacabey’i daha güzel, daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe yapacaklarını belirten Anavatan partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, güçlü ve şaibesiz bir yönetim için Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleriyle yola çıktıklarını belirtti.
Makam, mevki ve koltuğa değil tüm Karacabey’e hizmete talip olduğunun altını çi-zen Onur, “Ergün Koç’la 2004-2009 döneminin nasıl heba olduğunu tüm Karacabeyli hemşeh-rilerim görmekte ve yaşamaktadır.
Erol Onur dönemindeki Karacabey Belediyesi, ancak ve ancak büyükşehir belediyelerinin cesaret edebildiği yatırımları ve hizmetleri gerçekleştiren bir belediğe değil miydi?
Bazı çevreler bizi Belediye’yi şirket gibi yönetmekle suçluyorlar. Dünya üzerinde hiçbir konu yoktur ki halledilmesi ekonomik güce dayanmasın.
Neticede, yukarıda belirttiğim gibi hizmet üretemeyen, yatırım yapamayan, güçsüz, her yere borçlu, şaibeli bir Ergün Koç belediyesi mi istiyorsunuz? Yoksa, Karacabey’imizi 21. yüzyıla yakışır her türlü hizmeti ve yatırımı kendi öz kaynaklarıyla başarabilen, güçlü bir Belediye mi istiyorsunuz?
Özünde Karacabey Belediyesi’nin güçlü bir yapısı var. Biz bu yapıyı canlandırıp, önümüzdeki dönem siz değerli Karacabeyli hemşehrilerimize çok daha büyük projelerle hizmet vermeye çalışacağız. Tek ihtiyacımız değerli hemşehrilerimizin desteğidir.
29 Mart seçimlerinde vereceğiniz oylarla; Karacabey’i 21. yüzyıla daha güzel, modern, her türlü teknik ve sosyal sorunları halledilmiş bir kent haline taşımak sizlerin elindedir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.