Belediye’den destek bekliyoruz!

Belediye’den destek bekliyoruz!
Karacabey Fiziksel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, Belediye ile ilişkilerinden derneğin sıkıntılarına kadar bir çok konuya açıklık getirdi.
Fiziksel Engelliler olarak Belediye’den bundan böyle taleplerini diyaloglar halinde değil, resmi yazı ile bildireceklerini belirten Başkan Serhad Çetin Şener, “Haklarımızı yasalar çerçevesinde arayacağız.
Prosüdür ne ise, onu uygulayacağız ve gereksiz polemiklere girmeyeceğiz” dedi.
16 Mayıs’taki “Engelliler Haftası”nda başta Başkan Ergün Koç olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri ile Engelliler Komisyonu’ndan küçük de olsa bir kutlama beklediklerini vurgulayan Serhat Çetin Şener, duruma üzüldüklerini dile getirdi.
Bursa Engelliler Derneği’yle birlikte çalıştıklarını belirten Şener, Çevre Komisyon Başkanı Hüseyin Çelik tarafından tüm ilçelerde yapılması öngörülen projenin de Karacabey’de hayata geçirilmesini istedi. Projenin tüm engelliler için büyük yarar getireceğini savunan Şener, Belediye’den bu konuda destek beklediklerini kaydetti.
Fiziksel Engelliler Derneği’nin en önemli sıkıntısının araç olduğuna dikkat çeken Başkan Serhad Çetin Şener, “Araç en büyük sorunlarımızın başında geliyor. Dernek olarak şehir içi ve şehir dışı 24 saat kullanabileceğimiz araç talebimizi Belediyeden istiyoruz. Bu sıkıntımız giderildiği takdirde çok mutlu olacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.