Aydoğdu’ya veda yemeği

Karacabey’de iki yıldır başarıyla görev yapan ve birçok önemli operasyona imza atan Cumhuriyet Savcısı Fuzili Aydoğdu’nun İstanbul Fatih Cumhuriyet Savcılığına Atanması nedeniyle onuruna veda yemeği düzenlendi.
Ticaret Borsası Lokantası’nda önceki gece düzenlenen yemeğe Kaymakam Dursun Balaban, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Yüzlü, Yargıçlar Dr. Selami Turabi, Raziye Demirli, Ramazan Kırtay, Baro Temsilcisi Hüseyin Avil ve adiliye personeli eşleriyle birlikte katıldı. Karacabey’de iki yıldır başarıyla görev yapan ve birçok önemli operasyona imza atan Cumhuriyet Savcısı Fuzili Aydoğdu’nun İstanbul Fatih Cumhuriyet Savcılığına Atanması nedeniyle onuruna veda yemeği düzenlendi.
Ticaret Borsası Lokantası’nda önceki gece düzenlenen yemeğe Kaymakam Dursun Balaban, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Yüzlü, Yargıçlar Dr. Selami Turabi, Raziye Demirli, Ramazan Kırtay, Baro Temsilcisi Hüseyin Avil ve adiliye personeli eşleriyle birlikte katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Dursun Balaban, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu’nun ilçede çok önemli işlere imza attığını belirterek, kendisiyle çalışmanın onur verici olduğunu kaydetti. Balaban, “Umarım yeniden birlikte çalışma şansı yakalarız, başka bir yerde yeniden görüşürüz. Sizi unutmayacağız. Yeni görevinizde başarılar dilerim” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Yargıç Selami Turabi ise Karacabey’de uzun süre birlikte zevkle çalıştığı savcının Fuzuli Aydoğdu olduğunu ifade etti. Turabi, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu’yla daha öncede görev yaptığını, bir kez daha ayrılmak durumunda kaldığını belirterek, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle kendisine veda etti.
Karacabey’li avukatlar adına söz alan Baro Temsilcisi Hüseyin Avil, başarılı Savcı Aydoğdu’dan ayrılmanın üzüntü verici olduğunu söyledi. Avil konuşmasını “Adam gibi adam” sözleriyle sürdürerek, avukatlar adına kendisine teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Aydoğdu’da kendisinden övgüyle söz edilmesinin gurur verici olduğunu, ancak Karacabey’de bulunduğu iki yıl boyunca en iyi şekilde görevini yapmaya çalıştığını ifade etti. Aydoğdu, burada edindiği dostları ve mesai arkadaşlarını hiçbir zaman unutmayacağını vurgulayarak sözlerini tamamladı.
Gecede, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu’ya Karacabey’de geçirdiği süre boyunca yaptığı hizmetlerden ötürü Kaymakam Dursun Balaban tarafından plaket verildi. Adliye personeli adına Yargıç Dr. Selami Turabi ve avukatlar adına Av. Belma Tunçman’da Aydoğdu’ya Karacabey’i unutmaması ve burada beraber çalıştığı personel ile avukatları hatırlaması amacıyla çam sakızı çoban armağanı hediye verdi.
Gece, birbirinden güzel şarkılar ve oyun havaları eşliğinde sürerken, adliye personeli de stres atma fırsatı buldu. Cumhuriyet Savcısı’nın ilçeden ayrılışının burukluğu içinde eğlenen adliye personeli, Fuzuli Aydoğdu’yu hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.