Amerika’nın Miami’si varsa, bizim de Yeniköy’ümüz var!

Amerika’nın Miami’si varsa, bizim de Yeniköy’ümüz var!
Karacabey Belediyesi, Yeniköy ile Malkara’nın turizm bölgesi olması amacıyla başlattığı çalışmaları hızlandırdı.
Belediyenin mücavir alan kap-samındaki yerlerde büyük oranda düzen-leme yaptığı belirtildi.
Başkan Ergün Koç, yıllarca piknik alanı olarak kullanılan ancak, çeşitli nedenlerle verimli çalıştırılamayan Yeniköy Mesire Alanı’nın, Belediye tarafından en güzel şekilde halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.
Piknik alanının halkın temel ihtiyaçlarına yönelik düzenlendiğini ifade eden Başkan Koç, “Yeniköy’deki piknik alanında ihtiyaca göre her türlü önlemi aldık. Piknik masaları, çeşmeler, modern tuvaletler, çay bahçeleri ve kafeteryalarla hizmetlerimizi genişlettik. Çocuk oyun grupları ile spor yapılacak aletler monte ettik. Halkımızın ayrıca, araçlarını ücretsiz park edeceği yerler belirledik. Sonuç olarak, mesire ve park alanına girişler ücretsiz hale getirildi. Düzenli pazar yerimizle, trafik keşmekeşliğine son verdik. Çalışan yönetici ve personellerimize hafta sonu ile diğer günlerde doğa harikası bu yerde en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
“Amerika’nın Miami’si varsa, bizimde Yeniköy’ümüz var!” sloganı ile iddialı olduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Ergün Koç, her türlü görüş ve öneriye de açık olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.