Zabıtaya makaslı saldırı

Karacabey Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin pazar denetimlerinde bir zabıta memuru saldırıya uğradı. 

Seyyar satıcı F.S. (18), kendisini satış yapmaması ve tezgâhını toplaması yönünde uyaran zabıta ekipleriyle tartışmaya girdi. F.S. eline aldığı makas ile Zabıta Memuru Hüseyin Ezlan Bağbakan'ı elinden yaraladı.

Zabıta arkadaşları tarafından Devlet Hastanesi'ne götürülen Bağbakan, ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Gözaltına alınan F.S.'nin soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Olayla ilgi açıklama yapan Belediye Başkanı Ergün Koç “Görevini yapmakta olan personelimiz çirkin bir saldırı ile elinden yaralanmıştır. Yapılan acil müdahalenin ardından sağlık durumu şu anda iyidir. Konu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturulmakta ve gerekli yasal işlemler uygulanmaktadır. Bizler vatandaşın ve gerekenleri yaparak hakkıyla tezgahını kuran satıcılarımızın da şikayetleri doğrultusunda böyle yasal olmayan yollarla kazanç elde etmeye çalışanlara bu zamana kadar göz açtırmadık. Bundan sonrada gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Personelimize bir kez daha geçmiş olsun diyor ve saldırganın bu hareketini şiddetle kınıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.