Rafet El Roman gözüyle gelin…

Bursalı Haute Couture tasarımcı Burak Kaynar, Wedding House Moda Evi için hazırladığı ve kendi imzasıyla sunduğu 2013-2014 Sonbahar ve Kış Gelinlik Koleksiyonu’nun katolog çekimleri için Sheraton Bursa’da idi.
Anne mesleği olan modacılıkta hayli iddialı olduğunu gözlemlediğimiz Burak, hem çekimler esnasında, hem de basının karşısında epey heyecanlıydı.
Çekimler esnasında gözlerini kendisinden bir an bile ayırmayan annesi Hatice Hanım’ın sayesinde modayla içiçe yetişen Burak, katalog çekimlerini Rafet El Roman ve nişanlısı Ceren Kaplakarslan ile Sheraton Bursa’da gerçekleştirdi.
Anne Hatice Hanım ile yaptığımız ayaküstü sohbette henüz 89 doğumlu olan Burak’ın modaya olan merakının kendisi için büyük şans olduğunu, onun sayesinde yenilikleri izlediğini ve kendisini güncellediğini söyledi.
Elinde mikrofon görmeye alışkın olduğumuz Rafet El Roman ise bu kez fotoğraf makinesi ile çıkmıştı karşımıza.
Anlaşılan o ki kendisi sanatın bir başka kolu olan fotoğrafçılığa merak salmış.
Elindeki makineyle Ceren Kaplakarslan’dan farklı enstantaneler yakalamak için farklı pozisyonlar deniyor, adeta yerlerde sürünüyordu.
Duru güzelliği ve zarafeti ile nişanlısına poz üzerine poz veren Ceren de görülmeye değerdi.
Gelecekle ilgili projelerini soran basın mensuplarını cevaplayan Rafet El Roman’a artık iyice yetişmiş olan kızlarını beyaz gelinlikler içinde gördüğünde neler hissedeceğini sordum.
Babalar ve kızlarının aşkı malumdur.
Soruma gayet makul ve mantıklı, hâttâ biraz da politik cevaplar veren Rafet’in o gün geldiğinde neler hissedeceğini merak ettim doğrusu.
Giyim konusunda birbirlerine karışıp karışmadıklarını soran muhabirlere, karışmadıklarını lakin öneriler getirdiklerini söyleyen Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan farklı bir projede birlikte yer almaktan epey hoşnuttu.
Yine de moda üzerine bir gelecek planlamadıklarını belirtmeden geçmediler.
cananekncylmz@gmail.com'

Canan Ekinci Yılmaz

1 Nisan 1963 Karacabey doğumlu. Karacabey Lisesi mezunu. 5 Ekim 2010 itibariyle yazar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.