Yeniköy’de çarşı düzenlemesi

Karacabey’in tatil beldesi Yeniköy’de her geçen yıl yeni yatırımlara imza atan Karacabey Belediyesi, 2008 yılı yatırım programına aldığı çarşı düzenlemesine hız verdi.

Önceki gün Yeniköy’de devam eden çalışmaları Başkan Yardımcısı Meral Eren, Belediye Meclis üyesi M.Ali Köfteci, Kademe Amiri Ali Osman Konuk ve Belediye Yeniköy Tesisleri Sorumlusu Yılmaz Çakır ile birlikte denetleyen Belediye Başkanı Ergün Koç, yeni çarşının bir ay içerisinde hizmete gireceğini belirtti.
Diğer taraftan, eski çarşıda bulunan dükkânların bir hafta içerisinde yıkılacağını ve burada geniş bir yeşil alan düzenleneceğini açıklayan Başkan Koç, “Yeniköy’ün güzelliği bir kat daha artacak ve bölgede aranan bir tatil beldesi olacaktır” dedi.
Çarşı düzenlemesi sırasında buradaki trafonun başka bir yere kaldırılacağını kaydeden Koç, Yeniköy’ün denizden ve ormandan gelen bol oksijenli havasıyla bir sağlık kenti olduğunu ifade etti. Yeniköy’ü, “Emekliler Cenneti” olarak niteleyen Koç, önceki yıllarda yapılan cadde, sokak, yürüyüş yolları çalışmaları, semt sahaları ve çocuk parklarıyla beldenin farklı bir kimliğe kavuştuğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.