Yaz Spor Okulları törenle sonlandı!

Karacabey’de okulların yaz tatiline girmesi ile beraber çocuk ve gençlerin spor yaparak dinlenebilmeleri, arkadaşlarıyla sosyal paylaşımlarda bulunabilmeleri ve yetenekli sporcuların keşfi amacıyla 06-18 yaş grubuna yönelik 21 Haziran–30 Ağustos tarihleri arasında Karacabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce açılan Yaz Spor Okulları, önceki gün düzenlenen törenle sona erdi.

Bu süre içerisinde basketbol, voleybol, yüzme, güreş, kort tenisi, futbol ve karate branşlarında 514 öğrencinin katılım sağlayarak bu imkânlardan faydalandığı bildirildi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen kapanış törenine İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan Vekili Hatice Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam katılarak gençlerle birlikte oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam açılış konuşmasında; “Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu’nun talimatları ile başladığımız yaz spor okulları, Karacabey Belediye Başkanlığı’nın destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz işbirliğinde gerçekleştirilmiştir. Yaz döneminde büyük bir okul hürriyeti taşıyan tesislerimizin her gün sporcu çocuk ve gençlerle dolup taşması bizlere gurur ve mutluluk yaşatmıştır.” dedi.

Törende gençlere seslenen İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, “Sevgili gençler öncelikle spor yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sizleri bu konuda destekleyen ailelerinize teşekkür ediyorum. Sizlerden istediğimiz öncelikle donanımlı, bilgili ve iyi birer insan olmanızdır. Bunun için her gün kitap okuma alışkanlığını edinerek tüm dünyada neler olup bittiğini takip edin, olayları doğru ve derinlemesine inceleyin. Mutlaka bir spor ve sanat dalında kendinizi geliştirin. Sizlerin iyi yetişmesi ülkemizin en kıymetli hedefidir. Tekrar hepinizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından yaz spor okullarına katılan gençlere Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan Vekili Hatice Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam tarafından Karacabey Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan temin edilen spor kıyafetleri, şapka ve çantalar takdim edildi. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.