Yatırımların yolu açıldı

Yatırımların yolu açıldı
Karacabey Belediye Meclisi’nin dün ger-çekleştirdiği olağan-üstü toplantıda, NESTLE ve ÜLKER firmalarından gelen “üretim tesislerini geliştir-me”amaçlı imar planı değişikliği teklifleri oybirliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye’nin ilçede istih-damı arttıran, gençlere iş ve aş olanağı sağlayan her teklife kolaylık sağlayacaklarını söyledi.
YATIRIMLARA OY BİRLİĞİYLE EVET….
Başkanlık Odası’nda dört gündem maddesini görüşen Meclis Üyeleri, Bayındırlık ve İmar Komisyonu ile Bütçe ve Plan Komisyonu’ndan gelen üç maddeyi geldikleri şekliyle, oybirliğiyle kabul etti. Karacabey’de faaliyet gösteren dünya çikolata devi Nestle’nin ileriye dönük ilave üretim tesisleri inşaatına vize veren Belediye Meclisi, ayrıca Vatan A.Ş firmasını satın alan Ülker’den gelen ilave inşaat talebine yönelik imar planı değişikliğini onayladı. Her iki şirketten gelen teklifler oybirliğiyle kabul edildi.
OKULLARIN TALEBİ DE KARŞILANIYOR
Karacabey İMKB Meslek Lisesi’nin, içerisinde derslik ve konferans salonu ile defile salonu bulunan ek bina inşaatı ile ilgili plan değişikliğini onaylayan Meclis Üyeleri, İstiklal İlköğretim Okulu’na devredeceği arsa konusunda detaylı bir harita hazırlanmasını istedi.
Genele açık dinlence ve eğlence yerinin açılması ile sınırlarının belirlenmesine ilişkin teklif maddesi ise, oy çokluğu ile reddedildi. Buna göre, Tavşanlı Mahallesi 77.Sokak ile Tabaklar Mahallesi Dr. Rüştü Özüt Caddesi üzerindeki genele açık eğlence yerleri için izin verilmeyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.