Faruk Çelik, Ergün Koç’a “AKP’ye gel” dedi.

Ergün Koç’a “AKP’ye gel” çağrısı tepki çekti:
Değerini yeni mi anladınız?
*AKP Grup Başkan Vekili Faruk Çelik’in Belediye Başkanı Ergün Koç’a transfer teklifi yaptığını belirten Meclis Üyesi Sedat Karakaşlar, “Bugüne kadar köstek olanların akılları neredeydi? Ergün Koç’un çalışmalarını beğeniyorlarsa, Karacabey Partisi’nde buluşalım. Hizmet akışını önlemeyelim yeter” diyerek, Faruk Çelik’e gönderme yaptı.
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’a, AKP Grup Başkan Vekili Faruk Çelik tarafından transfer teklifi yapıldığını ileri süren Meclis Üyesi Sedat Karakaşlar, “Bugüne kadar yalnızca köstek olmayı düşünenlerin akılları neredeydi?” diye tepki göstererek, “Karacabey Partisi’nde buluşalım ve hizmet akışını birlikte sürdürelim” çağrısı yaptı.
Başkan Koç’u önceki gün Belediye’de ziyaret eden Çelik’in, “Çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Seni AKP saflarında görmek isteriz” diye konuşması düşündürücüdür. Sayın Çelik’in bu yaklaşımı bugüne kadar atılan yatırım adımlarının tümüne engel çıkaran AKP’li Meclis üyelerine ders olmalıdır. Geçmişte körü körüne engellemek için yapılan siyasi anlayış terk edilmelidir. Karacabey’in geleceği doğrultusundaki hizmetler konusunda, parti menfaati gözetmeden birleşilmelidir. Bu sorumluluk içinde hareket edilmelidir. Başka Karacabey yok. İnsanı seven, insanlar arasında ayırım yapmadan, yalnızca hizmet çerçevesinde hareket ederek Karacabey için siyaset yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Faruk Çelik’in transfer teklifini “İlkesizlik” diye nitelendiren Sedat Karakaşlar, “Taş yerinde ağırdır. Kim nerede olursa olsun, bulunduğu yerde dürüst olabilir. Öncelikle insana ve yöresine hizmet götürmeyi düşünürse, uzlaşma kolaylaşır. Kalkınma hız kazanır. Yeter ki, bireysel ve partisel çıkarlar öne çıkmasın” dedi.
Karakaşlar, “Her şey Karacabey’in geleceği için olmalıdır” diyerek Faruk Çelik’e gönderme yaptı.
Koç reddetti
Belediye Başkanı Ergün Koç’un, Faruk Çelik’in transfer önerisini kibarca geri çevirdiğini dile getiren Sedat Karakaşlar, iki de bir de parti değiştirmenin çıkarcılıktan kaynaklandığını belirtti. Karakaşlar, Koç’un ilkeli siyasetçi olunabileceğini gösterdiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.