“Yardım değil, seçim rüşveti veriyorlar”

“Yardım değil, seçim rüşveti veriyorlar”
Karacabey Saadet Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Belediye’nin erzak ve kömür dağıtımlarını yardım değil seçim rüşveti olarak değerlendirdi.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililerle birlikte kahvehane ziyaretlerine önceki akşam Esentepe ve Mamuriyet mahallelerinde sürdürdü.
“Vatandaşlarımız eğer kısa sürede görülmesi gereken işini yaptıramadıysa, kendisine ilgi gösterilmediyse yada rüşvet teklif edildiyse bunu açıkça söyleyecek. Biz de hemen gereğini yapacağız. Hesap sormak için 5 sene beklemeyeceksiniz” diye konuştu.
Seçimler öncesinde yapılan erzak ve kömür yardımlarına da değinen Hamit Çavdarlı, “Halkın özgür iradesine ipotek koyma girişimi insanlarımıza yapılabilecek en büyük hakaretlerden biridir. Beş yıl geçtikten sonra yardım aşkıyla seçmeni kandıranlar yaptıklarının seçim rüşveti olduğunu bilmeliler. Ayrıca halkımızın sağduyusu bu tür girişimleri asla tasvip etmez. Karacabey halkı, kaynakları kendilerine oy kazanmak için sarf edenlere de 29 Mart seçimlerinde gereken cevabı mutlaka sandıkta verecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.