Karacabey güzel günler görecek!

Karacabey güzel günler görecek!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, yaklaşan yerel seçimler öncesi yönetim anlayışından Belediye’nin gelirlerine, hizmetlerden yardım paketlerine kadar birçok konuya açıklık getirdi.
İnsan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla çalışma yaptıklarını vurgulayan Kartal, dürüst ve adaletli bir yönetim sözü verdi.
Karacabey’e hizmet adına gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten CHP Adayı Enver Kartal, iktidarın değil, halkın gücüne güvendiklerini kaydetti. Belediye’nin 110 milyon TL civarında geliri olduğunu ifade eden Kartal, bu parayla sokakları pırıl pırıl, suyu içilebilen, cennet gibi yeni bir Karacabey kurulabileceğini söyledi.
Bütçenin profesyonel ellerde şekillenmesi gerektiğini savunan Enver Kartal, Karacabey Belediyesi’nde yönetim eksikliği yaşandığına dikkat çekti.
Belediye Meclis Üyesi adaylarının, genç, dinamik, dürüst ve hizmet aşkıyla yanan isimlerden oluştuğunu ileri süren Kartal, “CHP, Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Bu seçimlerde büyük patlama yapacağımızı düşünüyorum. Aday kadromuz ve insan odaklı belediyecilik anlayışımızla çok iyi hizmetler sunacağız. İktidarın değil, halkın gücüne ihtiyacımız var. Karacabey Belediyesi’nin 5 yılda sahip olduğu gelir tüm mahallelerimizi cennet gibi yapmaya yeterlidir. Önemli olan paranın profesyonel ve dürüst ellerde yönlendirilmesidir. Şu anki Belediye’de yönetimsel güç eksikliği bulunmaktadır.
Biz insan odaklı belediyecilik anlayışla, her mahalleye ve her insanımıza eşit hizmet vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sosyal demokrat belediyeciliği herkese göstereceğiz” dedi.
Karacabey’de seçim sürecinde yoğunlaşan tüm yardımlardan, ihtiyaç duyanların yararlanabileceğini belirten Enver Kartal, “Burada önemli olan oydur. Halkımız dağıtılan yardımlardan yararlanabilir. Yesin, içsin. Ne veriliyorsa alsın ancak, oyunu satmasın. Çünkü oy, namus demektir. Seçmenimizin sandıkta namusunu koruyacağından eminim. Sosyal devlet anlayışı içinde, Belediye ya da Kaymakamlığın dar gelirli vatandaşlarımıza yardım etmesi gerekmektedir. Ancak, bunu seçim malzemesi haline getirmek büyük hatadır. 5 yılda vatandaşlarına hak ettiği hizmeti veremeyen bir belediyenin, seçim yaklaştıkça sadaka anlayışında hareket etmesini kınıyorum. Göreve geldiğimizde, halkımızı seçimden seçime değil, her gün düşünen Belediye olacağız. Eşit hizmet nasıl verilir, herkese göstereceğiz. Güzel ve güneşli günler göreceğiz. Karacabey Belediyesi’nde yalana, talana, yolsuzluğa, usulsüzlüğe, eşitsizliğe, ayırımcılığa, kayırımcılığa son vereceğiz. İşimiz Karacabey, gücümüz Karacabey olacak. Bunun için söz veriyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.