Yaprak dökümünde tutuklu sayısı 36’ya çıktı

* ”Yaprak Dökümü-16” operasyonunda tutuklanan 1 baş komiser, 14 polis memuru, 2 astsubay ve 2 uzman çavuşun ardından 17 kişinin de tutuklanmasıyla birlikte tutuklu sayısı 36’ya yükseldi.
Karacabey’de 52 kişinin gözaltına alındığı ”rüşvet operasyon”unda adliyeye sevk edilen 28 kişiden 17’si daha tutuklandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, polis ve jandarma ekiplerine rüşvet verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan nakliye firması sahibi ve kamyon şoförlerinin de aralarında bulunduğu 28 kişi, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Süleyman Erol, Hamdi Pişkindemir, Vedat Bulut, Hüseyin Akbulut, Bülent Dayağ, Nail Aybey, Erol Kaplan, Evren Dağlar, Nevzat Gören, Kıvanç Türkoğlu, Hüsnü Oral, Oğuzhan Serkan Pişkindemir, İhsan Yavuz, Zeki Veli, Abuzer Demir, Recep Çakır ve Nedim Durusoy tutuklanırken, 11 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Operasyonda, tutuklanan 1 baş komiser, 14 polis memuru, 2 astsubay ve 2 uzman çavuşun ardından 17 kişiyle birlikte tutuklu sayısı 36’ya yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.