Vatan; ‘Aykut’la devam’ dedi!

Olağan kurultay için kurultay kararı alan Vatan Partisi’nde İl Kurultayları süreci sürüyor. Bursa İl Kurultayı dün parti binasında gerçekleşti. Mevcut Başkan Hacı Bektaş Aykut yönetiminde kurultayını gerçekleştiren Bursa Kurultay’ında geniş katılım sağlandı. Delegeler kurultay saatinden önce il binasında Yönetim Kurulu ile gündemi değerlendirdi. Atatürk ve Devrim Şehitlerine saygı duruşu ile başlayan kurultay İstiklal Marşını’n okunması ve Divan Kurulu’nun oluşturulmasıyla devam etti.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hacı Bektaş Aykut, “Partimizin MKK toplantısı sonrası kurultayımızı gerçekleştiriyoruz. Demokratik kitle örgütleri, sendikalar, odalarda dışarı açılmamız gerekmektedir. Bu nedenle tüm partilileri büyük bir mücadele beklemektedir. Halka ulaşmak için örgütlerimizle daha etkin çalışmalar yapmalıyız, yapacağız. Ülkemizin koşulları ve gündemi çok yakından izliyoruz. Çözümler sunan tek partiyiz. Halka bunlara aktarmak üzere tüm örgütlerimizle, deneyim ve birikimlerden yararlanarak bu süreci başlatıyoruz. Görev bizimdir, görev partililerindir. Göreve tüm örgütlerimiz, bürolarımız ile hazırız. Herkesi göreve çağırıyorum.” dedi.

Hacı Bektaş Aykut ‘un konuşmasından sonra il yönetimine aday olan partililerin tanıtımı yapıldı. Ardından gündeme ilişkin üyeler değerlendirmelerde bulunarak, mücadele sırasında izlenecek yolları paylaşmanın ardından seçime geçildi. Seçimde tüm delegelerin oylarını alan Hacı Bektaş Aykut Başkanlığa seçildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımını hafta içinde yapacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.