Uğur’un paneli ilgi gördü

Uğur’un paneli ilgi gördü
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü, Uğur Dershanesi ve Bahçeşehir Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği “Çocuklar Nasıl Öğreniyorlar?” konulu panel ilgi gördü.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki programa, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Galip Erbil, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.
Bahçeşehir Kolejleri Genel Koordinatör Yardımcısı İsmihan Özkaracalar, açılış konuşmasında, Bahçeşehir bünyesindeki üniversite, kolej, ilköğretim ve anaokullarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.
“Hedeflerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz” diyen İsmihan Özkaracalar, 2023 yılında dünyada ilk 500 üniversite arasına girmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Programa Panalist olarak katılan Bahçeşehir Kolejleri Genel Koordinatör Yardımcısı Yabancı Diller ve Öğretmen Eğitimi Uzmanı Gülfem Aslan, “Çocuklar Nasıl Öğreniyorlar?” konusunu katılımcılarla paylaştı.
Renkli anlatımıyla dikkat çeken Gülfem Aslan, beynin fonksiyon yapısını akıcı bir dille ortaya koydu. Beyin olgusunun sağ bölümünün bütünsellik, sol tarafının ise analitik bir görev üstlendiğine dikkat çelen Aslan, öğrencilere derslerinde başarılı olabilmeleri için iki yönün de kullanmalarını öğütledi.
Büyük beğeni toplayan konferans sonrası bir açıklama yapan Uğur Dershanesi Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, programa katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.