TEMA`nın kampanyası başarıyla sonuçlandı

TEMA`nın kampanyası başarıyla sonuçlandı
TEMA`nın “Suyunu Boşa Harcama” sloganıyla 3 ay önce Türkiye genelinde başlattığı kampanyanın başarıya ulaştığı, çağrıya uyan vatandaşların milyonlarca tonluk su tasarrufunda bulundukları bildirildi.
TEMA Kaynak Geliştirme ve Halkla İlişkiler Bölümü Başkanı Yeşim Beyla, evlerdeki gereksiz su tüketiminin önlenmesi için bireysel çabaların ne kadar büyük fark yaratacağına dikkat çekmek ve kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla 3 ay önce başlattıkları kampanyanın başarılı olduğunu söyledi.
Yeşim Beyla, Türkiye’nin su zengini bir ülke olmadığını, bunun da bu yaz aylarında ortaya çıktığına işaret ederek, durumun önemini anlayan Bursa, Bodrum, Kocaeli ve Antalya gibi yerlerde belediyelerin, çeşitli afişler hazırlayarak vatandaşları bu konuda uyardıklarını vurguladı.
Türkiye genelindeki tüm belediyeleri ve valilikleri kampanyaya destek vermeye çağıran Beyla, “Küresel ısınma ile beraber artan kuraklığa kısa vadede uyum sağlamaktan başka çaremiz yok. Atmosfere sera gazı salınımı tamamen dursa bile Türkiye`de ısınma ve kuraklık uzun bir süre artarak devam edecek. Tüm yerel yönetimlerin bizimle yapacakları işbirliği ile Türkiye’de 3 ay gibi kısa bir sürede alınan sonuçların gerçekleşmesi mümkün” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.