TDP, İstiklal’ı bilgilendirdi

İstiklal Ortaokulu'nun 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik 9 şubeden 213 öğrenci, önceki gün TDP Polis Memurları Birol Demirmen, Şenol Şen ve İsmail Düzdağ tarafından bilgilendirildi.
Öğrencilere konuyla ilgili slayt sunumları eşliğinde dikkat çekici bilgiler veren TDP Polis memurları, okula geliş ve gidişlerde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
Öğrencilerin tanımadıkları kişilerle kesinlikle arkadaşlık kurmamalarını, onlarla bir yerlere gitmemelerini, güvenli bir şekilde yaşamaları için apartmanlarının kapılarını mutlaka kapalı tutmalarını, bu konunun önemini büyüklerine de anlatmalarını isteyen TDP yetkilileri, cadde ve sokaklarda oyun oynamanın tehlikeli olduğu, güvenli internet kullanımının önemi, internet başında saatlerce durmanın zararlı olduğu, kişisel bilgilerini ve sorun yaratacak resimlerini kesinlikle paylaşmamaları, iletişim bilgilerini paylaşmamaları, gizlilik ayarlarını kontrol etmeleri, tanımadıkları kişilerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul etmemeleri konularında uyarılarda bulundu.
Daha sonra öğrencilerin merak ettikleri sorulara yanıt veren TDP polis memurları, bilgilendirme çalışmalarının çok olumlu geçtiğini dile getirdi.
TDP Büro memurları, İstiklal Ortaokulu Müdürü İsmail Şen ile Müdür Yardımcıları Ömer Uyar, Tamer Sert ve tüm öğretmenlere kendilerine bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederek çalışmalarını sonlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.