Taşlık İlköğretim’in dahileri göz kamaştırdı

Taşlık İlköğretim’in dahileri göz kamaştırdı
Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu’nun minik öğrencileri, ‘Bilim ve Teknoloji Haftası’ etkinlikleri kapsamında ortaya koydukları projelerle büyük beğeni topladı.
Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin, ve çok sayıda velinin katıldığı “Bilim ve Teknoloji Şenliği’ Taşlık’ta göz kamaştırdı. Taşlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin sundukları birbirinden güzel ve konukları mest eden 45 değişik proje büyük beğeni toplarken, uygulamalı gösteriler takdirle karşılandı.
Okul Müdürü Erbay Köse, ‘Bilim ve Teknloji Haftası’ nedeniyle öğrencilerin Fen Bilgisi Öğretmeni Şule Elif Laçin’in önderliğinde hazırladıkları çalışmaların önemine değindi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Taşlık İlköğretim’in Karacabey’in yükselen değeri olduğunu belirtti.
Turhan, “Taşlık İlköğretim Okulu her geçen gün başarı grafiğini yükseltiyor. Öğrencilerimizin titizlikle ortaya koydukları birbirinden güzel ve ilginç projeler takdire değerdir. Başarıda emeği geçen okul yöneticileri ile öğretmenlerimize ve her konuda bizlere destek olan Kaymakamımız Dursun Balaban’a teşekkür ederim” dedi.
Kaymakam Dursun Balaban ise, Taşlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin ortaya koydukları akılcı projeleri çok beğendiğini dile getirdi. Kaymakam Balaban, “Öğrencilerimiz, ileride doktor, mühendis, kimyacı ya da biyolog olabilir. Ancak, bugünü asla unutamazlar. Uygulamalı eğitim en etkili ve en sağlıklı olanıdır. Tüm ilköğretim okullarındaki dahi öğrencileri bir araya getirerek, her yıl Bilim ve Teknoloji Haftası düzenlenebilir. Bu çalışmalar, bilimsel yöntemlerle çok daha fazla güzelleştirilebilir. Taşlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin başarılı çalışmalarında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmen ve velilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.