Tarla yolları düzenleniyor

Tarla yolları düzenleniyor
Karacabey Belediyesi, doğalgaz çalışması sonrası artan atıkları kullanarak, tarla yollarını düzenlemeye başladı.
Ziraat Odası ile Çiftçi Mallarını Koruma Derneği’nin talebi üzerine Belediye bin 300 ton atığı bozuk olan tarla yollarında kullanacak.
Taşlık Köyü Karaosmanlar Bölgesi’nden başlanan çalışmalarda şu ana kadar 120 kilometrelik yolun düzenlendiği bildirildi.
Kış döneminde tarla yollarının su tutması nedeniyle traktörlerin geçemediğini bildiren Ziraat Odası ve Çiftçi Malları Koruma Derneği yetkilileri, sıkıntıyı Başkan Koç’a iletti.
Koç’un, “Çiftçisiz Ülke Olmaz” parolasıyla her konuda gereken desteğin verileceğini bildirmesiyle çalışmalar hız kazandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri; Raif Kayacan ve Samet Karakaşlar, Belediye Kademe Amiri Ali Osman Konuk ile Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Saadettin İnce, önceki gün Karaosmanlar’daki çalışmaları yerinde inceledi.
Karacabey Belediyesi, Çiftçi Malları Koruma Derneği bünyesinde bulunan Akanlar, Gebe Kilise, Bayıraltı, Panayır Yeri, Paşa Çayırı, Marmara, Terazi Kırığı, Orta Çayır, Baltacı, Balkanlar, Tepe Bağlar, Dereboyu, Yeni Yerler, Parça Boyu, Emir Azmağı mevkileri olmak üzere 60 bin, ekili olarak da 30 bin dönüm arazi yollarını molozlarla düzenleyecek.
Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi de olan Raif Kayacan ile Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Saadettin İnce, hizmetlerinden dolayı Belediye’ye teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.