Sütaş’ta İftar bir başka

Sütaş’ta İftar bir başka
Karacabey’in gururu SÜTAŞ’ın geleneksel iftar yemeklerinin üçüncüsünü önceki akşam gerçekleşti.
Uluabat Köyü’ndeki Sütaş fabrika-sında gerçekleşen yemeğe, Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Ayran Paketleme, Şişeleme, Ayran Proses ve Süttozu adına yönetici Şefik Etçi, Ultra Taze Ürün ile Kaymaksız Yoğurt adına yönetici A. Hadi Seyhun, Sütaş çalışanları eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılarak Ramazan’ın on ikinci gününde Sütaş sofrasında iftarlarını açtı.
Karacabey’in gururu SÜTAŞ’ın geleneksel iftar yemeklerinin üçüncüsünü önceki akşam gerçekleşti.
Uluabat Köyü’ndeki Sütaş fabrikasında gerçekleşen yemeğe, Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Ayran Paketleme-Şişeleme, Ayran Proses ve Süttozu adına yönetici Şefik Etçi, Ultra Taze Ürün ile Kaymaksız Yoğurt adına yönetici A. Hadi Seyhun, Sütaş çalışanları eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılarak Ramazan’ın on ikinci gününde Sütaş sofrasında iftarlarını açtı.Karacabey Müftülüğü’nde görevli personel tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Türkçe açıklaması sonrası hep birlikte dualar edildi.
İftar yemeğine eş ve çocuklarıyla birlikte gelen Sütaş çalışanlarına kısa bir konuşma yapan, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat manevi duyguların ön plana çıktığı bu ayda Sütaş ailesinin birlik ve beraberlik içinde olmasının gurur verici olduğunu belirtti.
Yemek sonrası geleneksel hale getirilen; patlamış mısır, pamuk helva, macun, kağıt helva ve boza konuklara ikram edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.