Sütaş inekleri kazandırıyor

Sütaş inekleri kazandırıyor
Sütaş’ın ana sponsorluğunu yaptığı, dünyanın en büyük açık hava sanat etkinliği CowParade, 31 Ekim tarihine kadar İstanbul sokaklarını renklendirecek.
Şişli Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşen, 85 firma ve 150 sanatçının destek verdiği CowParade İstanbul sergisinde tam 187 eser bulunuyor. Sergide yer alacak inek heykelleri, sanat eseri niteliği taşımalarının yanı sıra; sütün önemi, dünya barışı, kültürel mirasımız, çevre ve doğal hayatın korunması gibi pek çok anlamlı mesajı da içeriyor.
Sezen Aksu, Alinur Velidedeoğlu, Alev Gözonar, Hafize Uncuoğlu, Ayça Akad gibi değerli sanatçı ve tasarımcıların yanı sıra medya mensupları, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin tasarladığı 25 Sütaş inek heykeli de etkinliğin büyülü atmosferinde yerini aldı.
31 Ekim tarihine kadar Harbiye, Nişantaşı, Şişli, Bebek gibi şehrin en hareketli noktalarında ve alışveriş merkezlerinde sergilenecek olan inek heykelleri, 12 haftalık sergi sonrasında Kasım ayında düzenlenecek bir müzayede ile satışa çıkarılacak. Geniş kitlelerin katılımının beklendiği bu müzayededen elde edilecek gelir AÇEV, TEMA VE Sokak Çocukları Rehabilitasyon Derneği’ne bağışlanacak.
Sevimli ineklerin eğlence dünyasını keşfetmek ve yaratıcılığını sergilemek isteyenler, Cow Parade inek heykelleri ile fotoğraf çektirip 5868’e MMS göndermeleri halinde resimleri http://www.dikkatinekcikabilir.com’da ayrılacak özel bölümde yayınlanacak. 31 Ekim 2007’ye kadar, her hafta en çok fotoğraf yollayan ilk 100 kişi Sütaş’tan sürpriz bir hediye kazanma şansını yakalayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.