Sütaş’la çalışan firmalar iftarda buluştu

Sütaş’la çalışan firmalar iftarda buluştu
Sütaş’ın çalışanlarına verdiği geleneksek iftar yemeklerinin bitmesinin ardından önceki gün iş ortaklarına iftar yemeği verdi.
Sütaş tesislerinde verilen yemeğe, Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Sütaş İnşaat İşleri Sorumlusu Derya Durmuş, basın mensuplarıyla, Sütaş’la çalışan şirket yöneticileri ve çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.
Yemekte konuşan Sütaş Tedarik Zincir Başkanı Tarık Tezel, “İftar sofralarının bereketini sizlerle paylaşmak istedik. Sütaş, sadece çalışanlarıyla değil sizlerin katkılarıyla da büyüdü. Zoru başarırız, imkansızlar biraz zaman alır. Ancak yapılırken heyecan duyulmayan işler yapılamaz. Kurucumuz Sadık Yılmaz’dan devraldığımız bayrağı, Muharrem Yılmaz’la daha da yukarılara taşımaktayız. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.
İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, “Sütaş ile birlikte çalışanlarla bir araya gelmek çok sevindirici. Sütaş, Karacabeyli herkesin emeğiyle ortaya çıkmış bir kurumdur. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız dostlarımızın ve iş ortaklarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlarım” diye konuştu.
Sütaş ve Aksaray’daki yeni yatırım tanıtıldığı kısa filmin izlenmesinin ardından yemek sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.