Sütaş ve Matlı gururumuz oldu!

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı, “2016 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi İlk 100” sıralamasını açıkladı. Buna göre Karacabey’in iki gururu Sütaş ve Matlı Yem A.Ş., Bursa’nın zirvesinde, en iyileri arasında yer aldı.
Bursa Vergi Rekortmenleri listesinde 5 milyon 293 bin 269,31 TL tahakkuk ile Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz birinci oldu. Kurumlar Vergisi’nde ise, 22 milyon 752 bin 688,55 TL tahakkuk ile Matlı Yem A.Ş. zirvede yer aldı.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bilindiği üzere 2016 yılı vergilendirme dönemine ait Türkiye geneli Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergileri Rekortmenleri, Gelir İdaresi Başkanlığımız tarafından açıklanmıştır. Bursa ilimiz genelinde yapılan değerlendirmeler sonucunda, Gelir ve Kurumlar Vergileri ilk 100 sıralamasına giren mükelleflerimiz belirlenmiştir.
Ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişmesine ödedikleri vergilerle katkıda bulunarak, vergisel yükümlülüklerini süresinde yerine getiren ve diğer mükelleflerimize örnek olan 2016 yılı Gelir ve Kurumlar Vergileri mükelleflerimizden ilimiz genelinde ilk 100 sıralamasına girmiş bulunanlar başta olmak üzere, tüm mükelleflerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.