SÜTAŞ çalışanları coştu

SÜTAŞ çalışanları coştu
Karacabey SÜTAŞ’ın “Yaza Merhaba Yemekleri”nin üçüncüsü dün akşam Borsa Lokantası Yazlık Bahçe de görkemli bir şekilde gerçekleşti.
İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, İç Hizmetler Yöneticisi Yaşar Kaya, Süt Alım Yöneticisi M. Akif Özgür, Tetrapak Sorumlusu Emin Etçi, Taze Peynir ve Kaymaksız Yoğurt Yöneticisi Hadi Seyhun, Kaymaklı Yoğurt ve Tereyeğ Yöneticisi Naim Tağlan, Peynir Bölümü Yöneticisi Hasan Oral ve çok sayıda Sütaş çalışanı geceye katılanlar arasında yer aldı.
İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in Sütaş’lılar çalışmayı sevdiği kadar eğlenmeyi de bileceğine dikkat çekerek kısa bir konuşmayla açılışı yaptı.
Geceye, Sütaş Yöneticilerinin yanı sıra, Peynir, Kaymaklı Yoğurt ve Tereyağ, Taze Peynir ve Kaymaksız Yoğurt, Tetrapak bölümleri, Üretim Destek Departmanı, Süt Alım Departmanı ve İç Hizmetler’den 600 işçi eşleriyle birlikte katıldı. Sütaş’ın gelenekselleşen gecede, Grup Sıla (Fatih, Aykut), Solist Elif ve Udi Müzisyen Onur bir birinden güzel parçalarıyla konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Geç saatlere değin doyasıya eğlenen Sütaş’lılar bol bol moral depoladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.