Süt Birliği’nden büyük hizmet

Karacabeyli hayvan yetiştiricileri ‘Üretici Kartı’yla ayrıcalıklı olacak!
Süt Birliği’nden büyük hizmet
*Süt Birliği ile Denizbank Bandırma Şubesi, üreticilere önemli yarar sağlayan ‘Üretici Kart’ı konusunda protokol imzaladı.
*Çiftçilere her konuda destek olduklarını vurgulayan Denizbank Bandırma Şubesi Müdürü Mustafa Güven, “Bu kartla, Karacabey’li üreticilerimizin pazarlık gücünü artıracağız” dedi.
*Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem ise, üreticilere büyük yarar sağlayacağını söylediği “Üretici Kart”ıyla, “Üyelerimiz ayrıcalıklı olacak” dedi.
Karacabey Süt Birliği ile Denizbank Bandırma Şubesi, birlik çatısı altındaki çiftçi ve hayvancılara özel destek vermek amacıyla, ‘Üretici Kartı’ konusunda protokol imzaladı.
            Denizbank Bandırma Şubesi Müdürü Mustafa Güven, amaçlarının üreticilerin pazarlık gücünü artırmak olduğunu belirterek, “Denizbank, Tariş Bank’ı satın aldıktan sonra,  çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine, bağlı oldukları birlik çatısı altında önemli destekler sağladı. Bizler de Karacabey’de önemli bir yapılanma gösteren Süt Birliği ile anlaşmaya vardık. Çok yer gezdik ancak, böylesine bilinçli üyelere sahip bir birlik görmedik. Üretici Kartı adı altında, uzun vadeli, yılda bir kez tek ödemeli (30 Kasım) ve 2,5 bin YTL ile 50 bin YTL arasında sağladığımız kredi ile Karacabey’li üreticilerimize destek olacağız. Bu hizmetin gerçekleşmesinde Başkan Mehmet Erdem’in çiftçi menfaatlerini düşünerek hareket etmesi övgüye değerdir. İlk olarak 364 üyeye vereceğimiz Üretici Kartları’ndan daha sonra diğer birlik üyeleri de yararlanabilecekler. Bu kart ile üreticilerimiz, anlaşmalı işyerlerinden mazot, gübre ve ilaç gibi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilirler.
Şu an Bandırma’da toplam bin üreticimize ulaşmış bulunuyoruz. Çiftçilerimizin her türlü ihtiyaçlarını düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
            Güven ayrıca, üreticiye yönelik çok çeşitli tarımsal krediler sağladıklarına dikkat çekerek, “Düşük faizli, tarım ve hayvancılık, traktör, tarla, hayvan alım ve işletme, taşıt ve konut, ekipman ve 2. el traktör kredilerimiz ile çiftçilerimizin hizmetindeyiz” diye konuştu.
            Üyelerine her konuda etkin hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem üyelerin, çiftçi ve hayvancılara önemli yararlar sağlayan Üretici Kartı’na mutlaka sahip olmalarını istedi. Erdem, kefilsiz ve ipoteksiz elde edilen Üretici Kartı’nın üyelere önemli yararlar sağlayacağını belirterek, “Bizler çiftçiliğin ve hayvancılığın çok önemli meslek dalı olduğunun bilinmesini istedik. Özel bankaların üreticileri düşünerek sağladığı kolaylıkları taktirle karşılıyoruz. Üyelerimizin bu karttan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.