Serhat Çetin Şener yeniden başkan

Serhat Çetin Şener yeniden başkan
*Dün yapılan Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği “3. Olağanüstü Genel Kurulu”nda tek aday olan Serhat Çetin Şener, yeniden başkanlığa getirildi.
*Karacabey CHP Belediye Başkan adayı Enver Kartal ve CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, her zaman engelli vatandaşlara destek sözü vererek, sıkıntıları birlikte aşacaklarını belirtti.
*Karacabey Belediyesi başta olmak üzere, tüm yetkililere seslenen dernek üyeleri, kendilerine destek sözü verenleri göreve çağırdı.
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin dün yapılan 3. Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Serhat Çetin Şener seçildi.
Dernek binasındaki programda, Bursa Engelliler Birliği Başkanı Recep Şahin, Bursa Engelliler Birliği Çevre Komisyonu Başkanı Hüseyin Çelik ve Bursa’dan katılan dernek temsilcilerinin yanı sıra Karacabey CHP Belediye Başkan adayı Enver Kartal ile CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş hazır bulundu.
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin 56 üyesinden 48’inin de katıldığı olağanüstü genel kurulda, engellilerin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları masaya yatırıldı.
CHP Belediye Başkan adayı Enver Kartal, seçildiği takdirde, Karacabey’deki engelli vatandaşlara her konuda sahip çıkma sözü verdi. Engellilerin Karacabey’de karşılatıkları sorunları dinleyen Kartal, el birliği ile güzel projeler üreteceklerine dikkat çekti.
CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Karacabey’li engelli vatandaşların sıkıntılarını bildiklerini belirterek, her zaman onların yanında oldukları mesajını verdi.
Bursa Engelliler Birliği Başkanı Recep Şahin ile Çevre Komisyonu Başkanı Hüseyin Çelik, çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ve Karacabey’deki engelli vatandaşlara da gereken desteği sonuna kadar vereceklerini kaydettiler.
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından olağanüstü genel kurula geçildi. Okunan faaliyet ve denetim raporlarının onaylanmasının ardından, tek aday olan Serhat Çetin Şener, seçime katılan 48 üyenin de oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa eden Serhat Çetin Şener, dernek üyelerinin ısrarları karşısında yeniden aday oldu. Derneğin ayakta kalması gerektiğini dile getiren Çetin Şener, “2008’de sıkıntılı günler yaşadık. Açıkçası yetkililerden gerekli desteği göremedik. Ancak, tüm bunlara karşın derneğimizin ayakta kalması için elimizden geleni yaptık. Yaptığımız sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında, yeni binamızda güzel bir ortam sağladık. Halk Eğitim Merkezi ile birlikte çeşitli kurslar açarak, engelli kardeşlerimize destek olduk. Spor Komisyonumuzun üstün gayretleri sayesinde “Kaymakamlık Salon Futbol Turnuvası”nda üçüncü olduk. Tek isteğimiz bize sahip çıkma sözü verenlerin destek olmasıdır” dedi.
Seçim sonunda isteklerini sıralayan dernek üyeleri, başta Karacabey Belediyesi olmak üzere, tüm yetkililerden engellilere destek olmalarını istedi. Üyeler ayrıca, derneğin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, “Üye aidatlarının zamanında yatırılmamız ve derneğimize sahip çıkmamız gerekmektedir. Geri planda kalan arkadaşlarımızı sağ duyuya davet ediyoruz” şeklinde istekte bulundular.
Program sonunda kısa bir konuşma yapan Bursa Engelliler Birliği Başkanı Recep Şahin, ağlama döneminin sona erdiğine dikkat çekerek, “Sıkıntılara karşı çözüm yolları aramalıyız. Karacabey’deki engelleri hep birlikte kaldıracağız. Projeler üreterek bizlere üretin. Her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nde Serhat Çetin Şener başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Özlem Tokatlı, Sibel Yağcı, Hüseyin Aydın ve Yüksel Lama.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.