Sena Kaleli’den kadınlara konferans

Sena Kaleli’den kadınlara konferans
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcileri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sena Kaleli’nin “Kadının İş Yaşamındaki Yeri ve Önemi” konulu konferans vereceğini duyurdu.
Ticaret Borsası’nda 15 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de yapılacak etkinlikte, kadının iş hayatındaki bilgi ve becerileri masaya yatırılacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince kadının girişim potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesinin amaçlandığını belirten Tuna ve Durgut, politika belirleyerek girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmeyi hedeflediklerini kaydetti.
2008 yılı içersinde TOBB çatısı altında tüm illeri kapsayan “Kadın Girişimciler Kurulu Çalışma Esasları”nın belirlenerek faaliyete başlandığını duyuran Sultan Tuna ve Aynur Durgut, bu çercevede Bursa İl Kadın Girişimciler öncülüğünde KTSO ve KTB birlikteliğinde oluşturulan “Kadın Girişimci Kurulu”nun geçen süre zarfında yaptığı çalışmaları Karacabey’de yaşayan kadınlarla paylaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.