Şehrin göbeğinde çöplük

Şehrin göbeğinde çöplük
Karacabey Bandırma Caddesi üzerindeki Belediye İş Hanı arakasında kalan boş arsanın şimdilerde çöplük olarak kullanılmaya başlanması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Şehrin göbeğinde ki arsaya atılan çöpler çevreye pis kokular yayarken, caddenin karşısında çok sayıda lokanta bulunması ise insan sağlığı açısından da büyük tehlike oluşturuyor.     
Vatandaşlar şehrin göbeğinde oluşan çöplük için şikayetçi olduklarını ancak, Belediye yetkililerinin kendilerini oyaladıklarını ve bu güne bugüne kadar bu konuyla hiç ilgilenmediklerini söyledi.
Kimin tarafından döküldüğü belli olmayan ve günlerdir sokak ortasında bırakılan pis çöpler nedeniyle şehrin göbeğinde rezalet bir görüntü sergilemekte. Vatandaşlar, “İlgisizlikten burası zamanla çöplüğe döndü. Çevreye duyarsız kişiler sürekli çöp atıyor. Çirkin görüntü giderek daha da dayanılmaz hale geliyor. Kötü koku burun direklerini sızlatıyor. Halk sağlığı da tehlikede. Çünkü burası mikrop yuvasından farksız. Paris görmüş başkanımız kaldırımlara makyaj yapacağına, Karacabey’in gerçek sorunlarıyla uğraşsın” diye konuşarak konuyla ilgilenmesini istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.