Sağlık Sen, sorunlara el attı

Sağlık Sen, sorunlara el attı
Karacabey’deki sağlık sorunlarının çözümü yolunda çalışmalarına hız veren Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen İlçe Temsilciliği, gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretler ile dikkat çekti.
İlk olarak Kaymakam Dursun Balaban’ı ziyaret eden Sağlık Sen Karacabey Temsilcisi Fatih Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri; Dr. Engin Paralı, Dr. Hakan Demir, Nizamettin Tunca, Mevlüt Karakaş, Mucize Pekşen ve Alev Fırat, ilçedeki sağlık sıkıntılarını anlattı.
Acil sorunları dile getiren Sağlık Sen İlçe Temsilcileri, “Özellikle Acil’deki doktor, kaardioloji ve dahiliyeci sıkıntılarına dikkat çektik. Devlet Hastanesi’nde emar ve tomografi cihazlarının bulunmadığını belirterek acil çözüm istedik. Acil’in yeri çok yetersiz. Daha geniş ve hastalara daha iyi hizmet sunabilmesi için yeni bir yerin olması gerektiğini bildirdik. Sorunları bizimle paylaşan Kaymakamımız, gerekenlerin yapılacağı yönünde söz verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret eden Sağlık Sen yetkilileri, hastane personelinin sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez Belediye Halk otobüslerinin ücretsiz servis yapması konusunda söz aldı.
Konuya duyarlı davranan Belediye Başkanı Ergün Koç’a da teşekkür eden temsilciler, son olarak Sağlık Grup Başkanı M.Kutsal Altıntaş, AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan ile MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan’ı da ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular. Sağlık Sen temsilcileri, diğer siyasi partileri de tek tek ziyaret edeceklerini sözlerine eklediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.