Sultaniye İlköğretim’in üstün başarısı

Sultaniye İlköğretim’in üstün başarısı
Karacabey’in köy okulları arasında eğitim çıtasını her geçen yıl yükselten Sultaniye İlköğretim Okulu, 2007-2008 döneminde Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda ilçe ikinci ve denetlemelerde ise başarı ödülü alarak takdir topladı.
Bu gelişmelerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı Seçkin Eken ve Başkan Yardımcısı Ahmet Dursun Sultaniye İlköğretim Okulu’nun başarılarını kutlamak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Sultaniye İlköğretim Okulu’nun köy okulları arasında eğitim kalitesini günden güne yükselttiğini belirterek başarının devam etmesini istedi.
Turhan emeği geçenleri kutlarken, başarı belgesi ve ikincilik ödülü plaketini Okul Müdürü Mesut Şinasi Eren’e sundu..
Eğitim Hizmetleri Derneği Başkanı Seçkin Eken ise, köy okullarının bu tür başarılar elde etmesinin gurur verici olduğuna dikkat çekerek, Okul Müdürü Mesut Şinasi Eren’e çiçek takdim etti.
Okul Müdürü Mesut Şinasi Eren, azimli, özverili, genç ve dinamik öğretim kadrosuyla çalıştıklarını belirterek, “Okulumuza, yüzde 100 Eğitime Destek Projesi çerçevesinde kazandırılan ünitelerin bu başarıda payı büyük olmuştur. Bize desteklerini esirgemeyen eğitim gönüllülerine teşekkür ederiz” dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Seval Karanfil, başarının tek taraflı olmadığını dile getirerek, “Başarımızda, okul veli işbirliğinin sağlam temeller üzerinde olmasından kaynaklanmaktadır. Okulumuza gelerek bizleri onurlandırdığınız için tüm veliler adına sizlere teşekkür ederim. Okulumuz çalışanlarına güvenimiz tamdır. Desteğimizin sürekli olarak çalışmalarında okulumuza devam edeceğini belirtmek isterim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.