Saadet Mahallesi’ne çocuk parkı

Saadet Mahallesi’ne çocuk parkı
Karacabey Belediyesi önceki gün Saadet Mahallesi’nde yaşayan çocukları sevindirdi. Saadet Mahallesi’nde çocuklar için oyun parkı yapan Belediye, bu alana, spor sahası ve sosyal tesis yapacağını duyurdu.
Belediye tarafından belirlenen alana ilk anda oyun parkı inşa edilmesi, bu bölgedeki çocuklar arasında mutluluk rüzgârı estirdi.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un da yakından izlediği çalışmaların sona ermesi ile birlikte, mahalle halkı memnuniyetini belirtti.
Çocukların ilçedeki diğer oyun parklarına gitmekten kurtulduğunu belirten bazı anne ve babalar, “Evlatlarımızın yıllarca hasret duyduğu oyun parkına şimdi bizde sahip olduk. Yollarımızı selden, çamurdan kurtaran Belediye, çocuklarımızın boynu bükük kalmasını önledi ” diye konuştu.
İnsanlar arasında hiçbir ayırım yapmadan hizmet verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ergün Koç, kendisine teşekkür edenlere, “Benim gönül kapım insanı ve ilçeyi seven herkese açık. Karacabey’in her bölgesine ayrım yapmadan yatırım ve hizmet sunuyoruz. Yakında bu oyun parkının yanına bir spor sahası ile içerisinde düğün salonu bulunan bir sosyal tesis daha inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.