Ranta izin vermeyeceğiz!

Ranta izin vermeyeceğiz!
Karacabey Bakırköy Muhtarı Orhan Kamaş, 11 yıldır aralıksız sürdürüldüğü ileri sürülen “Bahar Şenlikleri”yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şenliklerde yaşanan karışıklık ve düzensizlik nedeniyle misafirperliğin iyi yapılamadığını ve kaş yaparken göz çıkartıldığını dile getiren Kamaş, yeni etkinliklerin sonuna kadar arkasında olduklarını dile getirdi.
11 yıl önce yine kendi muhtarlığı döneminde başlatılan “Bakırköy Bahar Şenlikleri”nin amacının dışına çıkması nedeniyle kaldırdıklarını belirten Köy Muhtarı Orhan Kamaş, “Köyümüzün yüzde 98’i şenliklerin kaldırılmasından yanaydı ve uygulamamızdan dolayı da bize teşekkür ettiler. Şenliklerin kaldırılmasına karşı çıkanların farklı amaçları olduğunu düşünüyoruz. İşin içinde rant var. Amacına ulaşamayanlar, herkesin beğenisini alan “Pilav Günü”ne gelmeden, yorum yapıyorlar. Bu tür söylentilerle kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar. Bizler daha önce olduğu gibi, bundan sonra da köyümüzün kimliğine uygun etkinlikler yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Köyde topladıkları bağışlarla ilgili halkı bilinçlendirdiklerini vurgulayan Orhan Kamaş, “Pilav Günü” için 6 bin 775 TL’den 4 bin 051’nin kullanıldığını belirtti. Kalan 2 bin 724 TL ile köy gençliğinin hizmetinde kullanacaklarını belirten Kamaş, bunu da kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.